Wi-Fi - Speed Services AB
Open menu

Wi-Fi

Kundetilpasset, sikkert Wi-Fi med høy kapaistet

Vår erfaring med offentlige nettverk går helt tilbake til 2001, da Sidewalk Express ble grunnlagt for å tilby billig tilgang til ”Out of Home Internet”; på ulike steder som flyplasser, bibliotek og togstasjoner. Siden den gang har Sidewalk Express blitt inkludert i Speed Services, men vi har beholdt ekspertisen og erfaringene vi har skaffet oss i løpet av årene med Sidewalk og Internet Points, som man kunne finne over hele verden.

Innovasjonen vår lever videre, og vi har fokus på å tilby det beste markedet kan tilby innen offentlige nettverk.

Speed Services er i dag en autorisert partner og videreselger av Aerohive access-punkter. Med hjelp av Aerohives innovative produkter kan vi tilby skybaserte Wi-Fi-tjenester som kjennetegnes av sikkerhet, funksjonalitet og pålitelighet. Med disse løsningene kan vi tilby spesialtilpassede løsninger helt etter deres krav, om dere er en butikk, myndighet eller en annen aktør innen offentlige miljøer. Vi tilbyr til og med en påloggingsportal som muliggjør både annonsering eller annen kommunikasjon til gjestene deres, samt verktøy for demografisk analyse.

Speed Services tar seg av det dere trenger når det gjelder Wi-Fi; fra å være kreativ utvikler av interaktive tjenester til å ta ansvar for installasjon, drift og support for den aktuelle infrastrukturen.

Våre installasjoner finner du blant annet i SAS-lounger på flere flyplasser rundt om i verden. Med disse installasjonene tilbyr vi Wi-Fi til hundrevis av mennesker hvert år. Vi har derfor bred erfaring med levering av nettverk i store offentlige miljøer.

Ta gjerne kontakt for en diskusjon om deres behov, så hjelper vi til med å finne den beste løsningen.