Digital Signage / Selvbetjeningsterminaler - Speed Services AB
Open menu

Digital Signage / Selvbetjeningsterminaler

Brukervennlige, interaktive terminaler med betalingsløsninger

I samarbeid med vårt datterselskap Megatec tilbyr Speed Services Interaktive Kiosker (Kundeterminaler, Selvbetjeningsterminaler) og Digital Signage (Digitale Skjermer) til bedrifter, organisasjoner og myndigheter som på en enkel måte ønsker å tilby informasjon til sine kunder eller ansatte. Våre selvbetjeningsløsninger gjør det enkelt å modernisere arbeidsprosessene.

Vi tilbyr løsninger som skreddersys etter kundens ønsker, behov og krav, slik at sluttbrukerne kan tilfredsstilles på beste mulige måte. Med en Interaktiv Kiosk eller Digital Signage kan man integrere med kunden på en effektiv og åpen måte. Mulighetene er nærmeste endeløse, og med vår omfattende erfaring med surfestasjoner (Sidewalk Express) kan vi mye om websikkerhet og datamaskiner som brukes i offentlige miljøer.

Våre Interaktive Kiosker og selvbetjeningsløsninger er godt egnet for besøks- og selvbetjeningsterminaler, og avlaster manuelle tjenester som informasjonsdisker, resepsjoner og lignende. Eksempler på bruksområder for våre tjenester er flyplasser, togstasjoner, lounger, resepsjoner, butikker og restauranter med kundeterminaler.