Fotoautomater - Speed Services AB
Open menu

Fotoautomater

Hvorfor en fotoautomat?

Fotoautomaten er en etterspurt tjeneste som kan sammenlignes med andre vareautomater og serviceprodukter i offentlige miljøer. I Norge tas det hundretusenvis av bilder i året til visum, førerkort og ulike typer ID-kort.

Vi sørger for en fullstendig implementering av våre automater, og tar oss av alt fra frakt til installasjon, drift, elektronisk overvåking, kontinuerlig service og rengjøring.

Vi står for produkt, drift og service, mens plassutleieren står for plassen og en vanlig stikkontakt. Speed Services har en attraktiv forretningsmodell hvor plassutleieren verken betaler for produkt eller service, og vi deler en del av inntektene med utleieren.

Vår visjon er at automatene skal tilføre verdi både til våre plassutleiere i form av inntekter, samt utgjøre en fullgod service til de som har behov for bilder av høy kvalitet til ulike identitetshandlinger. Fotoautomatene krever liten plass, kun ca. 1,2 m².

Design

Vi anbefaler at våre plassutleiere utstyrer fotoautomaten med en egen grafisk profil (foliering) med for eksempel egne farger, logoer og typesnitt slik at den passer bedre til omgivelsene. Da blir automatene enda mer estetisk tiltalende. Vi tar oss av alt fra trykking av folien til selve folieringen av automaten.

Mål

Høyte: 210 cm
Lengde: 143 cm
Brede: 83 cm 

Komponenter i fotoautomater

Kortleser, datamaskin,
kamera, modem,
berøringsskjerm, fotoskriver

Speed Services AB er makedsledere i Norden på fotoautomater. Du finner oss på tog- og t-banestasjoner og kjøpesenter i Sverige, Norge, Finland og Latvia. Fotoautomatene har en robust utforming i rustfritt stål for høy sikkerhet og moderne design for alle omgivelser.
Ta gjerne kontakt for mer informasjon!