Datterselskap Speed Services - Speed Services AB
Open menu

Datterselskap Speed Services

Datterselskap

Speed Services AB har datterselskaper i Norge, Finland og Latvia, samt en filial i Danmark.

Megatec Information Technology AB

Megatecs forretningsidé er å produsere billettautomater, Internett-kiosker og digitale skilter til offentlige miljøer. Produktkonseptet inkluderer også standardskjermer, programvare for Digital Signage samt programvare som sikrer høy driftssikkerhet med fjernstyring av offentlige terminaler og digitale skilter. Tjenestetilbudet vårt omfatter til og med programmering, prosjektledelse, service, support og opplæring. Besøk Megatec her.

Sidewalk Express

Tar seg av hele behovet for Wi-Fi; fra å være kreativ utvikler av interaktive tjenester til å ta ansvaret for installasjon, drift og support for den aktuelle infrastrukturen.

Installasjonene våre finner dere blant annet på flyplasser i SAS-lounger rundt om i verden. Med disse installasjonene leverer vi Wi-Fi til tusenvis av mennesker hvert år. Vi har derfor bred erfaring med levering av nettverk i store offentlige miljøer.

Speed Services AS

Har sitt hovedkontor i Oslo og eier fotoautomater, oppbevaringsbokser og lekeautomater som er plassert rundt i hele Norge..

Speed Services Oy

Har sitt hovedkontor i Tuusula utenfor Helsingfors. Bedriften driver fotoautomater, oppbevaringsbokser og lekeautomater som er plassert rundt om i hele Finland. Besøk oss her.

Momentfoto

Har sitt hovedkontor i Riga. Virksomheten omfatter fotoautomater, oppbevaringsbokser og lekeautomater plassert rundt i hele Latvia.