Om Speed Services - Speed Services AB
Open menu
Om Speed Services

Om Speed Services

Speed Services AB er en teknologibedrift med virksomhet innen flere ulike bedriftsområder. Vi er en ledende aktør i Norden innen fotoautomater og oppbevaringsbokser. De siste årene har vi satset på utvikling innen nye kompetanseområder som interaktive kiosker og kundeterminaler, billettautomater, digitale skjermer og offentlig Wi-Fi.

I løpet av de 60 årene som selskapet har vært i drift har vi utviklet et samarbeid med togstasjoner, bussterminaler, flyplasser og kjøpesenter i Sverige, Norge, Finland, Danmark og Latvia.

Vi har opparbeidet oss en bred kunnskap innen produkt- og systemutvikling, installasjon, drift, overvåking og service. Vi er en leverandør av helhetsløsninger, hvor vi tar oss av både maskinvare og programvare, helt fra utviklingsstadiet til drift og en eventuell avvikling.

Vi har fokus på å etablere nære kunderelasjoner og drives av gode resultater for både oss selv og våre kunder.
Fotoautomatene tar bilder som er godkjente for ID-kort, visum, førerkortfornyelser og andre typer passerkort.

Oppbevaringsboksene er en sikker og etterspurt tjeneste hos mange besøkende, både på reise og på kjøpesenter. Vi tilbyr en av de beste løsningene på markedet med moderne og sikre produkter samt profesjonell service.

Kundeterminaler/kiosker er et produkt som tilpasses helt etter ønske. Vi drifter terminaler som fungerer som informasjonskilder i offentlige miljøer for besøkende/reisende.

Vi har lang erfaring med betalingshåndtering i ikke-overvåkede miljøer. Med installasjoner over hele Norden håndterer vi over 1 million korttransaksjoner årlig i automater installert på hundrevis av forskjellige steder i ulike land.

Speed Services AB består av flere ulike selskaper, hvor Megatec som leverer billettautomater og digitale skjermer er et av de største. Også Sidewalk Express er en del av Speed Services. Selskapet sørger for blant annet drift av datamaskiner og Wi-Fi i SAS-lounger.

Speed Services AB er en del av Speed International-konsernet.