Om Speed Services

Speed Services AS (tidligere Skandia Automater AS) ble grunnlagt i 1959 av Speed Services-konsernet, som er markedsledende i Norden på fotoautomater og oppbevaringsbokser. Vi har drøyt 50 års erfaring med å levere tjenester via offentlige automater. Vi samarbeider med togstasjoner, bussterminaler, flyplasser og kjøpesentre i Norge, Sverige, Finland og Latvia.


Speed Services utmerker seg med et tydelig fokus på forretningsutvikling og produktutvikling. Vi etterstreber nære kunderelasjoner og motiveres av gode resultater, både for oss selv og for kundene våre.


 

  • Fotoautomatene tar bilder som er godkjent for ID-kort, visa, fornyelser av førerkort og forskjellige typer adgangskort.
  • Oppbevaringsboksene er en sikker og etterspurt tjeneste hos mange reisende ved togstasjoner, flyplasser og kjøpesentre. Vi tilbyr en av de beste løsningene på markedet med et moderne og sikkert produkt samt profesjonell service.
  • Kundeterminaler/kiosker, tilpasningsbare og skreddersydde produkter etter ønske. Vi håndterer driften av terminaler som fungerer som informasjonskilde i offentlige miljøer for besøkende/reisende.

Med til sammen flere hundre installasjoner i Norge, Sverige, Finland og Latvia håndterer vi mer enn én million transaksjoner hvert år.


 

Opphavet til Speed Services er det svenske selskapet Snabbfoto AB, som ble etablert allerede i 1958. Den opprinnelige virksomheten ble bygget opp rundt fotoautomater. I løpet av de etterfølgende årene ble det opprettet datterselskaper med samme forretningsidé i de andre nordiske landene. Speed Services er kvalitets- og miljøsertifisert i tråd med ISO 9001 og ISO 14001.