Kiosker

Speed Services tilbyr kundeterminaler (kiosker), Wi-Fi og digitale skjermer til bedrifter, organisasjoner og myndigheter som ønsker å tilby forskjellige typer informasjon til kunder eller ansatte på en enkel og sikker måte. Valgmulighetene er nesten uendelige, og takket være vår erfaring med surfestasjoner (Sidewalk Express) kan vi veldig mye om websikkerhet og datamaskiner som benyttes i offentlige miljøer.


Løsningene våre gir tilgang til Internett på en kontrollert måte. Kioskene egner seg som kunde- eller besøksterminaler og kan avlaste manuelle tjenester som informasjonsdisker og liknende. Tjenestene våre kan benyttes på steder som flyplasser, togstasjoner, lounger, kjøpesentra og restauranter med kundeterminaler eller trådløse nettverk med høy sikkerhet, og kan dessuten være merket med bedriftens profil. Med våre digitale løsninger kan man oppnå en effektiv kunde- og informasjonshåndtering uten tidkrevende funksjonstrinn.

I dag benyttes tjenestene våre på flyplasser med så vel informasjon om flygninger som visse bookingfunksjoner, der de reisende selv kan gjøre søk, bestille og til og med skrive ut dokumentasjon.